АКТУАЛЬНО

Які бренди авто вразили споживачів. Рейтинг задоволених клієнтів

Свіжі оцінки та рейтинги ступеня задоволеності власників автомобілів розкрили низку зацікавлюючих фактів у світі автомобільних брендів. Експерти провели аналіз і з’ясували, що власники моделей від Porsche у преміальному сегменті і Buick у масовому ринку демонструють найвищий рівень задоволеності власними авто.

Середній рейтинг задоволеності власників зрос до 793 балів зі 1000, показуючи певне поліпшення порівняно з попереднім роком, коли він становив 786 балів. Власники масових автомобілів оцінили справедливість цін на 8,04 з 10 балів у 2023 році, трошки нижче порівняно з показниками 8,14 бала у 2020 році.

У топі преміальних автомобільних брендів, Porsche очолює з рейтингом задоволеності власників на рівні 840 балів, за ним слідують Infiniti з 832 балами та Alfa Romeo з 824 балами. У масовому ринку Buick, GMC і Chevrolet виявилися серед лідерів, набравши 824, 821 та 812 балів відповідно.

Ці оцінки засвідчують упевнену позицію кількох автомобільних брендів у серцях їхніх власників, а також дозволяють відслідковувати тенденції у сфері задоволеності споживачів автомобільних марок.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ