АКТУАЛЬНО

Загострення відносин між Північною та Південною Кореєю: Кім Чен Ин пригрозив Південній Кореї знищенням

Після провокаційних заяв диктатора Північної Кореї Кім Чен Іна, президент Південної Кореї Юн Сок Йоль зробив обіцянку жорсткої відповіді та попередив, що будь-які провокації з боку Північної Кореї будуть призвести до серйозних наслідків.

На засіданні кабінету міністрів країни президент визначив заяви Кім Чен Іна як “політичну провокацію” та зазначив, що нинішній уряд Південної Кореї відрізняється від будь-якого іншого уряду.

“Наші збройні сили мають переважний потенціал реагування. Якщо Північна Корея спровокує нас, ми покараємо їх у кілька разів сильніше”, – заявив президент Юн Сок Йоль.

Президент також підкреслив, що змінюється підхід до тактики “замаскованого миру”, і заявив, що будь-які спроби Північної Кореї використовувати збройні сили чи загрожувати безпеці країни призведуть до серйозних наслідків.

Кім Чен Ін назвав Південну Корею головним ворогом і висловив загрозу її знищенням. Північнокорейський лідер заявив, що хоча він не має наміру розпочинати війну в односторонньому порядку, він “не має наміру також уникати війни”. За його словами, будь-які спроби Південної Кореї використовувати збройні сили викличуть відповідь з боку Північної Кореї.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ