АКТУАЛЬНО

Засновник Telegram Павло Дуров має понад сотню біологічних дітей

Павло Дуров, засновник популярного месенджера Telegram, викликав значний резонанс в медіа та серед громадськості, розповівши про своє невідоме до цього часу особисте життя. Виявляється, що Дуров є батьком понад сотні біологічних дітей, народжених за допомогою екстракорпорального запліднення (ЕКЗ).

Павло Дуров написав про це на своєму офіційному каналі в Telegram, де він розповів, що 15 років тому здав сперму в клініку, яка спеціалізується на штучному заплідненні. За словами Дурова, його заморожена сперма досі доступна для анонімного використання родинами, які бажають мати дітей.

«Моє рішення здати сперму було мотивоване бажанням допомогти тим, хто не міг самостійно стати батьками. Я не уявляв, що воно призведе до такої великої кількості дітей», — зазначив він у своєму повідомленні.

Павло Дуров також підкреслив, що, незважаючи на свою численну потомство, сам він не перебуває у шлюбі і воліє жити один. Засновник Telegram зазначив, що його особисте життя і вибір залишатися самотнім не змінюють його ставлення до батьківства і допомоги іншим людям.

«Мій спосіб життя і мої особисті вподобання не впливають на моє рішення допомогти іншим. Я радий, що зміг бути частиною цих життів», — додав Дуров.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ