АКТУАЛЬНО

Моторошні книжки для містичного настрою

Загадкові книжки, що піднімають волосся на руках і змушують серце битися швидше, завжди актуальні, особливо коли настає Геловін – одне з найжахливіших свят у році. Незалежно від того, чи є ви поціновувачем жахів, містики, чи просто любите відчувати мороз по шкірі, у цій статті ми розповімо про кілька книг, які варто прочитати перед настанням цього таємничого свята.

“Амітівілльський кошмар” Джей Енсон
Ця книга розповідає про реальні події, що сталися в будинку на Амітівілльській вулиці. Сім’ю Дефео було вбито в цьому будинку, а потім нова сім’я, яка переїхала туди, зіткнулася з неймовірними явищами і кошмарами. Книга описує жахливі події та викликає мороз по шкірі.
“Повсталий із пекла” Клайв Баркер
Клайв Баркер – майстер горору і темного фентезі. “Повсталий з пекла” – це один з його наймоторошніших творів, де на вас чекають не тільки жахи потойбічного світу, а й глибокі філософські роздуми.
“Падіння будинку Ашерів” Едгара Аллана По
Геловін – чудовий час, щоб згадати класику жахів. Розповідь По про дивний і зловісний будинок Ашерів, ожилі портрети і загадкові події, залишається одним із найзагадковіших творів.
“Доктор Сон” Стівена Кінга
У цій книзі Стівен Кінг повертає нас у світ “Сяйва”. Вона розповідає про дорослу Денні Торренса та дівчинку, яка має ті самі дари. Це не тільки книжка про паранормальні здібності, а й про боротьбу добра і зла.

Підготуйтеся до Геловіну, занурившись у світ жахів і містики з цими книжками. Вони подарують вам незабутні години жаху та загадки, які не дадуть вам занудьгувати.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ