АКТУАЛЬНО

2024 рік може стати важким на фронті, попереджає командувач ОСУВ “Таврія”

Командувач ОСУВ “Таврія”, бригадний генерал Олександр Тарнавський, в інтерв’ю “ВВС Україна” висловив прогноз щодо ситуації на фронті у 2024 році та попередив, що наступний рік може бути ще важчим у плані ведення бойових дій, порівняно з 2023 роком.

“Я думаю, що наступний рік буде, можливо, ще важчим. Тому що ми повинні закінчувати ведення бойових дій і звільнення наших територій. І чим ближче до виконання цього завдання, головної мети – виходу на наші кордони, воно буде ще складнішим. Ворог про це знає і буде робити все для того, щоб ми це завдання не виконали. Тому, як кажуть, нам – удачі, ну, а їм – вони свій вибір зробили. Тому я кажу, що рік буде важкий”, – зазначив Тарнавський.

На запитання, чи реально завершити війну у наступному році, генерал відповів: “Питання “завершити війну” я ніколи не ставлю. Питання – перемогти. Тому що завершити війну можна по-різному. Для нас, військових, це перемога.”

Зазначимо, що прогноз командувача ОСУВ “Таврія” відображає складну обстановку на сході України та наголошує на важливості визволення територій від окупації. Він також підкреслив, що військові готові до викликів, які можуть виникнути у 2024 році, і визначив перемогу як головну мету.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ