АКТУАЛЬНО

Адель розповіла зі сцени, що хоче мати ще одну дитину

Популярна співачка Адель вразила своїх шанувальників емоційним моментом під час виступу в Палаці Цезаря в Лас-Вегасі. Під час концерту, який був частиною її спеціального шоу на Геловін, вона побачила знайоме обличчя в глядацькому залі і призупинила виступ, щоб зустрітися з лікарем, який приймав її пологи.

Адель і Саймон Конеккі одружилися 2011 року і на початку 2012 року у них народився син Анджело. Ця дитина стала другою для Саймона і першою для Адель. Виступаючи на сцені, співачка була здивована, побачивши лікаря, який народжував її сина, і це викликало у неї сильні емоції.

За словами Адель, вона розплакалася і спустилася в глядацький зал, щоб обійняти лікаря. Увесь зал почув, як вона вигукувала “замовкни!” між рядками пісні, бо була шокована тим, що побачила.

“Боже мій, Колін! Боже мій! Це мій лікар, який народжував мою дитину!”, – вигукнула Адель, перервавши свій виступ, і побігла обійняти лікаря.

Вона висловила своє бажання мати ще одну дитину, сказавши: “Я відчайдушно хочу ще одну дитину, Колін, чорт візьми, тож, можливо, я тобі зателефоную. Моєму синові виповнилося 11 років кілька тижнів тому, і він уже не дитина, це божевілля.”

Після зворушливих обіймів з Коліном, Адель повернулася на сцену і пожартувала про те, що, можливо, зателефонує лікарю в майбутньому.

Цей момент викликав теплі емоції та оплески у глядачів, а також підкреслив важливе місце, яке сім’я займає в житті Адель.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ