АКТУАЛЬНО

Авіація Сил оборони України атакує 11 районів ворожої концентрації за добу

Упродовж останньої доби авіація Сил оборони України провела удари по 11 районах зосередження противника, знищивши особовий склад, озброєння та військову техніку. Про це повідомлено в оперативній інформації Генерального штабу Збройних сил України на їхній сторінці у Facebook.

Повідомлення також вказує на результативність дій підрозділів ракетних військ, які уражали 3 райони зосередження особового складу та знищили 9 артилерійських засобів, 4 засоби протиповітряної оборони, склад боєприпасів та станцію радіоелектронної боротьби противника.

На фронті зафіксовано 61 бойове зіткнення, під час яких ворог здійснив 32 ракетних та 91 авіаційний удар, а також 82 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Внаслідок атак загинули та були поранені цивільні, а також виявлено руйнування та пошкодження житлових будинків та інфраструктури.

Авіаційні удари спрямовані на різні райони, включаючи Вовчанськ, Веселе, Піщане, Іванівку (Харківська область); Невське, Білогорівка, Серебрянське лісництво (Луганська область); Колодязі, Терни, Богданівка, Григорівка, Керамік, Тоненьке, Авдіївка, Очеретине, Новомихайлівка, Водяне (Донецька область); Новоандріївка (Запорізька область); Червоний Маяк, Зміївка, Берислав, Шляхове (Херсонська область).

У зоні відповідальності різних оперативних об’єднань залишаються активними оборонні дії та стримування ворога, зокрема на Сіверському, Слобожанському, Куп’янському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському, Шахтарському, Запорізькому, Херсонському напрямках.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ