АКТУАЛЬНО

Дюна 2 – новий етап міфічної подорожі героя

Українські кіномані та прихильники науково-фантастичного жанру отримають великий подарунок у вигляді прем’єри “Дюна: Друга частина”, запланованої на 29 лютого 2024 року. Фільм, який є сиквелом до першої частини, об’єднує зусилля талановитого режисера Дені Вільньова та експертів кінематографу від Warner Bros. Pictures.

Стрічка є екранізацією другої частини легендарного роману Френка Герберта “Дюна”, який завоював світову славу своєю унікальною сюжетною лінією та глибоким філософським підтекстом.

Головним героєм фільму є Пол Атрід (Тімоті Шаламе), який вирушає на міфічну подорож разом з коханою Чані (Зендея) та армією фріменів. Їхнє завдання – помститися змовникам, які вбили родину Атрідів. Зріла історія кохання та вірність фріменів додають фільму глибокий емоційний спектр.

“Дюна: Друга частина” вражає не лише захоплюючим сюжетом, а й своїм вражаючим акторським складом. Тімоті Шаламе і Зендея виконують ролі головних героїв, а у фільмі також зіграли Флоренс П’ю, Леа Сейду, Гав’єр Бардем, Ребекка Фергюсон, Джош Бролін, Остін Батлер, Дейв Батіста, Стеллан Скарсгард та інші талановиті актори.

Знімання “Дюни: Друга частина” пройшли у різноманітних куточках світу, включаючи Італію, Угорщину, Йорданію та Об’єднані Арабські Емірати. Місця зйомок дозволили створити вражаючий візуальний світ, який глибоко взаємодіє з нарисованою Гербертом всесвітом “Дюни”.

Запланована дата прем’єри – 29 лютого 2024 року – вже стала об’єктом хвилювань серед фанатів франчайзу. Після успіху першої частини очікується, що друга частина принесе нові рекорди та залишить глядачів захопленими захоплюючим світом “Дюни”.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ