АКТУАЛЬНО

Автомобільні стрільці в США: невідомі відкрили вогонь по групі учнів, загинули двоє

У п’ятницю в центральному районі Луп у Чикаго сталася стрілянина, коли невідомі відкрили вогонь по групі з шести учнів. Інцидент призвів до смерті двох неповнолітніх хлопців.

За інформацією заступника начальника Центральної контрольної групи поліції Чикаго, Джона Хейна, приблизно о 12:25 за місцевим часом учні середньої школи інновацій виходили на проспекті Вабаш, коли два автомобілі зупинились поруч. З цих авто вийшли кілька осіб, які відкрили вогонь і в результаті трагічної події загинули двоє підлітків у віці 16 і 17 років.

Свідки повідомляють, що після стрілянини медики намагались надати допомогу постраждалим. Швидка допомога доставила одного з підлітків до лікарні, але обидва загинули, незважаючи на зусилля рятувальників.

Зазначено, що 17-річний хлопець отримав поранення у праве стегно та грудну клітину, а 16-річний отримав вогнепальні ушкодження грудної клітки. Обидва були доставлені до Північно-західної меморіальної лікарні, де вони померли.

Джон Хейн повідомив, що кулями була пошкоджена куртка жінки, яка перебувала поруч, проте вона не зверталась за медичною допомогою.

Наразі жоден із стрільців не затриманий. Мер міста Брендон Джонсон повідомив, що поліція Чикаго розпочала ретельне розслідування цієї події.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ