АКТУАЛЬНО

Оголошено три найбезпечніші міста у світі

Гонолулу, штат Гаваї, отримало визнання як найбезпечніше місто у світі згідно з результатами нового дослідження Berkshire Hathaway Travel Protection, яке оцінило безпеку міст для відвідування у 2024 році. Рейтинг ґрунтувався на загальному рівні безпеки, рівні злочинності та загрозі стихійних лих.

Гонолулу, з його екзотичними білосніжними пляжами і густими лісами, привертає мандрівників з усього світу. Місто займає перше місце завдяки низькому рівню злочинності. Експерти відзначають, що суворі закони щодо зброї та високий рівень життя сприяють безпеці, але основною загрозою для туристів залишається океан та його мешканці, такі як риби.

Незважаючи на високий рівень безпеки, експерти радять туристам бути пильними і не ризикувати поодинці в невідомих місцях або купатися в океані вночі. Рейтинг також відзначив Монреаль, яке посідає друге місце за безпекою, пропонуючи туристам яскраве нічне життя, ресторани та пляжі, а також високий рівень безпеки для соло-туристок.

Монреаль може мати дрібні крадіжки, але загалом вважається безпечним містом. Третє місце у рейтингу займає столиця Ісландії Рейк’явік, де безпека ґрунтується на відсутності армії та тому, що поліцейські патрулюють вулиці без зброї.

Ісландія, незважаючи на відсутність армії, стикається з ризиками стихійних лих, зокрема сейсмічної та вулканічної активності. Рейтинг також включає інші безпечні міста для подорожей у 2024 році, такі як Сідней, Амстердам, Дубай, Копенгаген, Лондон, Сеул і Венеція.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ