АКТУАЛЬНО

Бен Аффлек принизив Дженніфер Лопес

Американська співачка Дженніфер Лопес переживає великий особистий кризис після розриву з актором Беном Аффлеком. За інформацією Page Six, Лопес “розлючена” і “принижена” через ситуацію, що склалася.

Пара відновила свої стосунки у 2021 році після розриву Джей Ло з колишнім нареченим Алексом Родрігесом у квітні того ж року. Дженніфер Лопес і Бен Аффлек вже мали романтичний зв’язок на початку 2000-х, коли навіть планували одруження.

У липні 2022 року Лопес та Аффлек святкували своє весілля в Лас-Вегасі, а вже наступного місяця організували ще одну церемонію в будинку актора в штаті Джорджія. Пара сподівалася, що їхній союз буде тривалим, проте ситуація розвинулася зовсім інакше.

За даними джерел, Бен Аффлек, здається, затягує подачу документів на розлучення, що тільки посилює страждання Джей Ло. Інсайдери стверджують, що Лопес відчуває глибоке розчарування і приниження, особливо враховуючи, що Аффлек був ініціатором відновлення стосунків у 2021 році.

“Він принизив її, адже вона вважала його коханням всього свого життя. За два роки у них було два весілля. Це якесь безумство для дорослих людей”, — говорить джерело. Лопес також засмучена тим, що в розриві були залучені їхні діти від попередніх стосунків: Джей Ло має сина Макса та доньку Емму від співака Марка Ентоні, а Аффлек — трьох дітей з Дженніфер Гарнер: Вайолет, Серафіну (Фінн) і Самюеля.

На цей момент жоден з знаменитостей офіційно не коментує свій розрив. Проте ряд ЗМІ повідомляє про можливе наближення офіційного розлучення. “Вони завершили документи на розлучення місяць тому, але чекають відповідного часу для офіційного оголошення”, — зазначає інсайдер.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ