АКТУАЛЬНО

Безпілотники Головного управління розвідки України вдарили по нафтобазі в Санкт-Петербурзі

Спецоперація українських безпілотників поблизу нафтобази в Ленінградській області РФ вночі 18 січня є результатом дій Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР).

“Це – операція ГУР із задіянням сучасних українських засобів. Продовжується збір даних, є підтверджені влучання по цілях. Відтепер військові об’єкти Пітера та Ленінградської області – у зоні досяжності українських сил”, – повідомив представник української влади.

На запитання, чи це вперше, коли українські безпілотники атакують Ленінградську область РФ, представник влади відзначив, що це не перший випадок, але зауважив, що на цей раз ворог відчув відмінності.

Раніше, 18 січня, російське оборонне відомство повідомило про атаку українських безпілотників, яка зафіксована в Ленінградській області. Зазначено, що безпілотник був збитий. Згідно іншої інформації, безпілотник впав та вибухнув на території “Петербурзького нафтового терміналу” у Санкт-Петербурзі. “Петербурзький нафтовий термінал” вважається найбільшим терміналом для перевалки нафтопродуктів у Балтійському регіоні.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ