АКТУАЛЬНО

Брітні Спірс відзначила, що не планує повертатися до музичної індустрії

Американська попспівачка Брітні Спірс вирішила розвіяти чутки та поділитися цікавою інформацією зі своїми шанувальниками. У своєму Instagram-акаунті 42-річна артистка визналася, що протягом останніх двох років написала понад 20 пісень для інших виконавців.

Брітні називає себе “автором-привидом” і зазначає, що цей творчий процес приносить їй щире задоволення. У розмові з фанами вона заперечила інші слухи, які недавно з’явилися в ЗМІ, про те, що вона готує новий альбом.

“Щоб ви розуміли: більшість новин – це сміття! Постійно говорять, що я звертаюся до випадкових людей, щоб вони записали новий альбом. Я ніколи не повернуся в музичну індустрію!” – підкреслила зірка.

Спірс також спростувала інформацію про те, що її книга мемуарів “Жінка в мені” була випущена без її схвалення та незаконно. За її словами, це далеко від істини, і вона відчуває себе “коханою та благословленою”. Автобіографія поп-ікони вийде українською мовою у червні від видавництва “Наш Формат”.

На нещодавньому етапі Брітні також поділилася важливою подробицею свого минулого, зізнавшись, що під час стосунків з Джастіном Тімберлейком вона залишилася вагітною, але здійснила аборт через те, що партнер не був готовий стати батьком. Раніше, чоловіки, з якими вона мала стосунки, вимагали видалення деяких уривків з її майбутньої книги, але судові процеси були успішно узгоджені.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ