АКТУАЛЬНО

“Icon of the Seas”: Найбільший у світі круїзний лайнер розпочне свою першу подорож цього місяця

Скоро найбільший у світі круїзний лайнер “Icon of the Seas” вирушить у своє перше плавання з порту Маямі, представляючи унікальність не лише за розмірами, але й тим, що він використовує скраплений природний газ як паливо.

Це інноваційне судно визначається не тільки своїми вражаючими розмірами, але й екологічною та енергоефективною технологією. Як повідомляється, “Icon of the Seas” вирушить у свою першу подорож вже 27 січня цього року, розпочавши свою дебютну поїздку з порту Маямі в США. Перший тиждень лайнер проведе у круїзі Карибським морем, завітавши до численних захоплюючих місць.

Лайнер має 20 палуб і вражає розмаїттям розваг та розважальних зон. Серед основних атракцій – 7 басейнів, 6 екстремальних водних гірок, 17-метровий водоспад і найбільший аквапарк. За розмірами, “Icon of the Seas” перевершує свого попередника, легендарний “Титанік”, майже вдвічі за довжиною (365 метрів) і у п’ять разів за вагою.

Гігантський лайнер спроектований для розміщення 7600 пасажирів та 2350 членів екіпажу. Зокрема, на борту розташовані магазини, ресторани, кафе, джакузі, фонтани та концертні зали, забезпечуючи розкіш і розваги для своїх майбутніх пасажирів.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ