АКТУАЛЬНО

Новий перевізник від Lufthansa для рейсів середньої дальності

Німецька авіакомпанія Lufthansa планує запустити нового дочірнього перевізника під назвою City Airlines, який почне здійснювати рейси середньої дальності з аеропортів Мюнхена і Франкфурта, згідно з інформацією від Avianews. Перші рейси очікуються влітку 2024 року.

City Airlines буде призначений для перевезення пасажирів у ключові аеропорти, звідки вони зможуть пересідати на далекомагістральні рейси, що надаються Lufthansa.

Поява City Airlines, можливо, пов’язана зі спробою Lufthansa скоротити витрати на персонал, хоча офіційні представники компанії не роблять прямих посилань на цю обставину. Останніми роками Lufthansa зіткнулася з кількома страйками членів екіпажів, які вимагали підвищення зарплат.

Проте для пасажирів практично не буде помітної різниці між Lufthansa і City Airlines. Обидві авіакомпанії використовуватимуть схожі лівреї на своїх літаках, їхні екіпажі носитимуть схожі форми, а пасажири зможуть бронювати квитки на сайті Lufthansa і отримувати порівнянний рівень обслуговування.

Очікується, що флот City Airlines складатиметься з літаків Airbus A319, які також використовуються Lufthansa. Материнська компанія планує, можливо, перевести частину цих лайнерів до флоту City Airlines, а також найняти пілотів і бортпровідників із нижчими ставками оплати праці.

Новий підрозділ City Airlines покликаний зміцнити конкурентоспроможність Lufthansa і запропонувати більш економічно вигідні рейси, забезпечуючи пасажирам більш доступні варіанти подорожей.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ