АКТУАЛЬНО

Дональд Трамп погрожує Марку Цукербергу довічним ув’язненням

У своїй новій книзі, яка незабаром з’явиться на полицях магазинів, Дональд Трамп висунув серйозні звинувачення проти генерального директора Meta Марка Цукерберга. Колишній президент США, який прагне повернутися до Білого дому у 2024 році, звинувачує Цукерберга у змові проти нього під час виборів 2020 року. Цей випадок лише додає напруження до вже складного політичного клімату в країні.

Трамп заявив, що цього разу він і його команда уважно стежитимуть за діями Цукерберга, і якщо той знову вчинить щось протизаконне, його чекає довічне ув’язнення. Трамп попередив, що така ж доля спіткає і інших, хто намагатиметься фальсифікувати президентські вибори 2024 року.

Ці звинувачення колишнього президента підкреслюють його незадоволення Цукербергом, який, за словами Трампа, колись був близьким до нього, часто відвідував Овальний кабінет та навіть приводив свою дружину на офіційні вечері. Однак, як стверджує Трамп, під час цих зустрічей Цукерберг нібито займався підготовкою змов проти нього.

Цікаво, що ці звинувачення з’явилися на фоні недавнього визнання Цукерберга, що компанія Meta піддалася тиску з боку влади США, зокрема щодо цензури контенту, пов’язаного з сином Джо Байдена та пандемією коронавірусу. Це зізнання тільки підливає масла в огонь суперечки між двома впливовими фігурами американського суспільства.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ