АКТУАЛЬНО

Дональд Трамп заявив, що українська влада приховує кількість загиблих на війні

Кандидат у президенти США Дональд Трамп зробив заяву, що викликала широкий резонанс. Він стверджує, що українська влада приховує реальні цифри загиблих унаслідок війни з Росією. Ця заява стала предметом жвавих дискусій як у США, так і в міжнародних медіа.

«Ця війна не повинна була статися. Але вона сталася. І зараз складніше домовитися, ніж це було на початку. Мільйони людей загинули. І це число буде тільки збільшуватися. Кількість смертей буде вищою, ніж люди можуть собі уявити. Якщо подивитися на руйнування будівель по всій Україні, їхня кількість буде ще вищою. Вони брешуть, коли називають числа зараз, намагаються зробити їх невеликими. Зруйнували будівлю завдовжки у два квартали – це досить-таки великі будівлі. І кажуть, що одна людина отримала незначні поранення. Ні, ні, було вбито багато людей. І в цих будівлях є люди, і в них немає жодного шансу. Щойно вони починають руйнуватися, немає жодного шансу», – сказав Трамп у подкасті Lex Fridman.

Кандидат у президенти вкотре заявив, що в разі обрання його президентом – він гарантовано укладе угоду про припинення війни в Україні. І що за його президентства війни в принципі б не відбулося.

«У мене є дуже точний план, як зупинити Україну і Росію. І в мене є певна ідея, можливо, не план, але ідея щодо Китаю… Але я не можу розкрити вам ці плани, тому що, якщо я розкрию вам ці плани, я не зможу їх використовувати, вони стануть безуспішними. Адже частина цього полягає в несподіванки, вірно?», – сказав він.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ