АКТУАЛЬНО

ДТП на блокпості: автомобіль Audi наїхав на прикордонника

7 листопада на блокпосту в селі Яноші сталася серйозна ДТП, 34-річний мешканець Рахова, який керував автомобілем Audi, здійснив маневр обгону іншого транспортного засобу, що зупинився для спецперевірки. У результаті цього маневру стався наїзд на прикордонника, що призвело до серйозних наслідків.

За даними місцевих ЗМІ, 34-річний водій Audi намагався обігнати автомобіль, що зупинився, і виїхав на зустрічну смугу руху. Під час обгону він скоїв наїзд на 21-річного співробітника Державної прикордонної служби, який перебував на дорозі в момент аварії.

Постраждалого прикордонника госпіталізували з численними травмами. Правоохоронні органи підтвердили, що водій автомобіля Audi перебував у тверезому стані під час події. У зв’язку з цією аварією, було розпочато кримінальне провадження, а фігуранта ДТП було затримано.

Ця подія нагадує про випадки, коли судді ухвалюють рішення, які викликають суспільний подив. Нещодавно суддя Лідія Квятковська ухвалила рішення про порятунок свого сина, адвоката Дмитра Квятковського, від тюремного ув’язнення після смертельної ДТП, у якій він був винен. Однак унаслідок нової аварії, також скоєної сином, життя людини було втрачено.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ