АКТУАЛЬНО

Едіт Піаф повертається: новий фільм за допомогою штучного інтелекту “оживить” легенду

Понад 60 років після смерті Едіт Піаф, видатної французької співачки, її життя відтепер оживе в новому байопіку, який обіцяє вражаючу автентичність завдяки використанню штучного інтелекту. Стрічка “Едіт” відкриє нові грані життя артистки, починаючи з 1920-х років і закінчуючи 60-ми, долаючи простір Парижу та Нью-Йорка.

Проект, що став можливим завдяки технології штучного інтелекту, обіцяє розкрити раніше невідомі аспекти життя Едіт Піаф. У співпраці з Warner Music Entertainment та продакшен-компанією Seriously Happy, фільм обіцяє поєднати анімацію з архівними кадрами, особистими записами та телевізійними виступами для більш глибокого розуміння історії великої артистки.

Режисерка Жюлі Вейль та сценарист Жиль Марліак обіцяють передати не тільки відомий голос, а й справжню емоційність Едіт Піаф, використовуючи сучасні досягнення в галузі анімації та технологій. За їх словами, фільм буде спробою передати спадок великої артистки новому поколінню.

Записи оригінальних пісень Піаф, включаючи культові хіти “La Vie en rose” та “Non, je ne regrette rien”, стануть частиною байопіку. Прем’єра стрічки, яка обіцяє бути справжнім шедевром, вже викликає захват у прихильників музичного та кінематографічного мистецтва.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ