АКТУАЛЬНО

Євген Коноплянка достроково розірвав контракт з ЧФР Клуж

Український півзахисник Євген Коноплянка припинив свою співпрацю з румунським клубом ЧФР Клуж, повідомило офіційне повідомлення на сайті клубу. Контракт із 34-річним вінгером було розірвано достроково за обопільною згодою сторін.

“Клуб ЧФР Клуж і гравець Євген Коноплянка домовилися про розірвання контракту. Ми дякуємо йому і бажаємо успіхів!”, – йдеться в офіційному повідомленні клубу.

Коноплянка приєднався до ЧФР Клуж влітку 2023 року, підписавши контракт до 30 червня 2025 року. Протягом поточного сезону він виходив на поле всього 4 рази, провівши на полі 54 хвилини. Останній його виступ в офіційному матчі відбувся 6 листопада.

Після розірвання контракту з ЧФР Клуж, Коноплянка отримав статус вільного агента. Поки не відомо, де він продовжить свою футбольну кар’єру.

Зауважимо, що ЧФР Клуж знаходиться на другому місці в турнірній таблиці чемпіонату Румунії, набравши 36 очок після 21 туру. Раніше Євген Коноплянка виступав за такі клуби, як “Дніпро”, “Севілья”, “Шальке”, “Шахтар” і “Краковія”. У складі збірної України він провів 87 матчів і забив 21 гол.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ