АКТУАЛЬНО

Ектор Хіменес-Браво відверто розповів, хто йому завдав болю

Знаменитий кухар та ведучий, Ектор Хіменес-Браво, вразив своїх прихильників відвертим розповіддю про те, як недавно близька для нього людина завдала йому боляче образу. Шеф-кухар розкрив у ролику, що йому було сказано, що він не є українцем, що викликало сильну реакцію та розчарування.

“15 років я в Україні. І весь цей час я чув в свою адресу, що я не українець і “Забирайся в свою Колумбію”. Найбільш образливим для мене стало те, що цього разу ці слова пролунали від близької мені людини. Це залишило холод у моєму серці. Я розчарований і просто… у мене немає слів. Завжди будуть ті, хто скаже вам, що робити, ким бути – ніколи не слухайте. Стійте на своєму. Продовжуйте робити те, що ви робите”, – заявив Хіменес-Браво у відеозаписі.

Кухар, який визначився як справжній українець, висловив своє прив’язання до України та визнав, що ця країна – його рідний дім. Він запевнив, що буде робити все, що у його силах, щоб допомогти своїй “родині”, розглядаючи кожного українця як свою родину.

“В моєму серці я – українець. Я робитиму все, що можу, що в моїх руках, в моєму серці, щоб допомогти всій моїй родині. Хто моя родина? Кожен українець. І моє серце тут, в Україні. Було. Є. І буде завжди”, – додав кухар, підкреслюючи свою невідмінну прив’язаність до країни, де він провів значну частину свого життя.

Реакція Хіменеса-Браво свідчить про важливість прийняття та розуміння інших культур, а також наголошує на тому, що кожна особистість має право на свою ідентичність, незалежно від національності чи походження.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ