АКТУАЛЬНО

Емілія Кларк розповіла про страхи і переживання під час зйомок “Гри престолів”

Британська акторка Емілія Кларк, відома своєю роллю у “Грі престолів” у ролі Данеріс Таргарієн, повернулася до акторської діяльності після багаторічної перерви. Вона зіграє в комедії “Покоління стручків” і в міні-серіалі Marvel “Таємне вторгнення”. В інтерв’ю для Harper’s Bazaar Кларк розповіла про свої глибокі страхи і переживання, пов’язані зі зйомками у “Грі престолів”.

Актриса зізналася, що одним з її найбільших страхів було звільнення на початку зйомок “Гри престолів”, коли її госпіталізували з крововиливом у мозок. Вона не боялася смерті, але побоювалася, що її звільнять.

“Я не боялася смерті. Боялася звільнення! Я вирішила: ‘Це не те, що подужає мене’. Я ніколи не піддавалася почуттю ‘Чому я?’. Це відстій. Я просто думала – треба повернутися. Якщо чесно, то все це змусило мене почуватися дуже жалюгідною… Ніби я була зламана. Ніби продюсери вважають мене ненадійною людиною, яку вони найняли. Якби в мене не було крововиливу в мозок, я могла б перетворитися на стару дуру, яка не бачить реальності, що живуть у Голлівуді. Тепер я набагато краще усвідомлюю, що відбувається. Я не переживаю про невдачі – я досягаю успіху через невдачі! Якщо щось іде не так, я завжди думаю, що можу це виправити”, – поділилася Емілія.

Крім того, актриса розповіла про свої переживання у зв’язку з діагнозом – субарахноїдальний аневризм.

Що стосується фотосесії для Harper’s Bazaar, Кларк постала в елегантних білих і червоних вбраннях, підкреслюючи свою вишукану красу і стиль.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ