АКТУАЛЬНО

Був викидень. Меган Фокс розговорилася

Меган Фокс розповіла про викидень у своїй новій збірці поезії “Pretty Boys Are Poisonous”. Актриса, відома своєю роллю в “Трансформерах”, включила два вірші, в яких описує свій досвід викидня на пізніх термінах вагітності. Збірка вже вийшла друком і викликала великий інтерес у публіки.

У своїх віршах Меган Фокс описує моменти, пов’язані з УЗД на терміні 10 тижнів вагітності, і свої почуття під час цієї важкої втрати. В одному з віршів вона пише: “Я хочу тримати тебе за руку, чути твій сміх, але зараз я мушу сказати: ‘Прощавай’. Я заплачу будь-яку ціну. Скажи мені, будь ласка, який викуп за її душу?”

Ці чуттєві вірші закликають читачів розмірковувати про втрату і біль, з яким стикаються багато батьків, які переживають викидень.

Меган Фокс не самотня у своєму досвіді, і її відверті слова у збірці “Pretty Boys Are Poisonous” допомагають порушити важливі питання насильства і токсичних стосунків. Акторка висловила сподівання, що написання віршів стало її спробою зцілитися від болю, який укорінився в ній через мовчання.

Нагадаємо, що в травні 2022 року наречений Меган Фокс, музикант Machine Gun Kelly (Колсон Бейкер), присвятив своїй ненародженій доньці пісню “Twin Flame” на церемонії Billboard Music Awards. Пара продовжує демонструвати свою підтримку одне одному, незважаючи на чутки про розрив.

Збірка “Pretty Boys Are Poisonous” Меган Фокс уже доступна для читачів, і її зміст викликає глибокі емоції та обговорення серед шанувальників і критиків.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ