АКТУАЛЬНО

Хаскі-Шпигуни: англійські чотириногі, що стали центральною пам’яткою міста

У Сент-Неотсі (Кембриджшир, Англія) розташована незвичайна пам’ятка, яку не кожен має можливість побачити. Ця історія почалася кілька років тому, коли Енді Граннелл переїхав до міста разом із своєю нареченою і п’ятьма хаскі. Власник помітив, що його цікаві чотириногі друзі завжди намагаються дізнатися, що відбувається за парканом, коли чують шум на вулиці.

Щоб собакам було зручно задовольняти свою цікавість, Енді просвердлив в паркані “шпигунські отвори”. Тепер хаскі можуть спокійно висовувати носи і спостерігати за навколишнім світом. На жаль, собак п’ять, а отворів лише чотири, оскільки найстаріша з них вже не так цікавиться подіями та віддає перевагу спокою.

Справжня увага до цих шпигунських хаскі прийшла, коли місцева мешканка Дженні Полхілл сфотографувала чотирьох з них, що цікавляться навколишнім життям. Багато місцевих мешканців виражають певну заздрість до Дженні, оскільки вони регулярно проходять повз будинок Енді, але, здається, собакам ці події не так цікаві. Тепер всі, хто мріяв побачити цю унікальну пам’ятку, можуть насолоджуватися фотографіями щасливої перехожої.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ