АКТУАЛЬНО

Ініціативи Мар’яни Безуглої: хто їх має оцінювати?

Крайні два тижні знову загострення політичної та публічної активності Мар’яни Безуглої. Почала з критики військових, дійшла до “якби я була міністром…”. В принципі, нічого надзвичайного і ненормального для неї.

Про це розповідає політичний експерт Мар’ян Ощановський.

Але слідкуйте за логікою. В травні 2022 року вона є співавтором законопроєкту, який передбачає право командирів ЗСУ позбавляти життя своїх підлеглих у разі, якщо ті самовільно залишають місця дислокації або не виконують наказів під час воєнного стану та в умовах бойової обстановки. Після скандалу було відкликано, текст з сайту парламенту зник.

Далі – багато всього. Через деякі ініціативи та заяви неодноразово хотіли виключити зі складу комітету.

Зараз написала купу пропозицій різного гатунку. Але як дізнатися, чи нормальні вони? Бо якщо б поєдналися право командира на розстріл підлеглих та ті військові, яких вона жорстко критикує за ставлення до солдат, то це виходить що вона б дала їм страшний інструмент в руки?

Зрозуміло, що в травні 2022 року вона погано подумала. Але де гарантія, що чинні пропозиції – не такі самі безумні?

Ну і наостанок. Цитуємо спільноту InformNapalm.

“З 2023 року ми періодично звертаємо увагу, що Мар’яна Безугла системно працює в інтересах російської пропаганди та бере участь в ІПсО ворога. Створює законотворчі ініціативи, які збурюють суспільство, підриває довіру до керівництва ЗСУ. Канали рашистів активно використовують цю “торпеду” для інформаційних операцій. Ось приклад як її вчергове  радісно цитують та тиражують Z-канали мільйонники для яких дописи Безуглої вже стали невід’ємною частиною їх інформаційних операцій.”

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ