АКТУАЛЬНО

Календар стрижок на листопад 2023 року

Місячний календар стрижок волосся на листопад 2023 року враховує такі показники, як фази Місяця, день тижня, а також вплив конкретного Місячного дня і того знака Зодіаку, в якому Місяць перебуває.

У листопаді буде три дні, які для відвідування салону є максимально сприятливими: це 4 листопада, 16 і 18 листопада.

У ці дні можна здійснювати будь-які маніпуляції з волоссям – стригтися, фарбувати, робити будь-які види завивки, застосовувати будь-які доглядові засоби.

Несприятливі для відвідування салону дні – 3 і 12 листопада.

1 і 2 листопада 2023 року – спадний Місяць у Близнюках, 19 і 20 місячні дні. Нейтральні дні. Стрижка кардинально на стан волосся не впливає, але воно стане неслухняним, може почати трохи завиватися.

3 листопада 2023 року – спадний Місяць у Раку, 20 місячний день. Несприятливий день. Волосся після стрижки неслухняне, не лягає в укладку, небажано фарбувати його.

4 листопада 2023 року – спадний Місяць у Леві, 21 місячний день. Один із найсприятливіших днів місяця. Після стрижки волосся стане густішим, будь-які процедури з волоссям підуть йому на користь. Можна стригтися, робити укладку, завивку, тонування і фарбування, особливо у світлі тони.

5 і 6 листопада 2023 року – спадний Місяць у Леві, 22, 23 місячний день. Нейтральні дні. Несприятливий день для занадто коротких стрижок, можна фарбувати волосся в природні відтінки за допомогою натуральних компонентів.

7 листопада 2023 року – спадний Місяць у Діві, 24 місячний день. Сприятливий день. Виходить гарне і стійке укладання. Сприятливий час для фарбування, особливо для тонування і зафарбовування сивини.

8 і 9 листопада 2023 року – спадний Місяць у Діві, 25 і 26 місячні дні. Нейтральний період. Не дуже сприятливий час для фарбування, ліпше вибирати натуральні барвники й уникати хімічних препаратів. Стрижка може вийти не з тим результатом, на який ви розраховували.

10 і 11 листопада 2023 – спадний Місяць у Терезах, 27 і 28 місячний день. Нейтральний період. Волосся після стрижки може стати неслухняним, укладанню піддається погано, має тенденцію до завивання.

12 листопада 2023 року – спадний Місяць у Скорпіоні, 29 місячний день. Несприятливий день. День перед Молодиком, коли краще відкласти будь-який агресивний вплив на волосся – фарбування за допомогою хімічних препаратів, знебарвлення, коротку стрижку.

13 листопада 2023 – Молодик у Скорпіоні, 30 місячний день. Нейтральний час. Волосся стригти не рекомендується, так само як і фарбувати.

14 і 15 листопада 2023 – Місяць, що зростає, у Стрільці, 2 і 3 місячний день. Сприятливий період. Стрижку можна відкласти, оскільки волосся неслухняне, погано тримає форму і лягає в зачіску. Гарний час для експериментів із кольором, довжиною волосся, можна кардинально змінювати імідж. Це дні “грошових” стрижок.

16 листопада 2023 року – Місяць, що зростає в Козерозі, 3 місячний день. Один із найсприятливіших днів місяця. Сприятливий час для будь-якої стрижки, після неї волосся стане здоровішим і слухнянішим, скоротиться випадання волосся, воно стане густішим, перестане сіктися.

17 листопада 2023 року – зростаючий Місяць у Козерозі, 4 місячний день. Нейтральний день. Стрижку цього дня краще не робити.

18 листопада 2023 – зростаючий Місяць у Козерозі, 5 місячний день. Один із найсприятливіших днів місяця. Прекрасний день для будь-яких видів стрижок. Фарбувати волосся можна, фарбування у світлі тони допоможе домогтися успіхів у кар’єрі.

19 листопада 2023 – Місяць, що зростає у Водолії, 6 місячний день. Нейтральний день. Гарний день для експериментів із кольором волосся і новими зачісками. Це день “грошових” стрижок.

20 листопада 2023 – зростаючий Місяць у Водолії, 7 місячний день. Сприятливий день. Гарний час як для стрижок, так і для фарбування волосся.

21 і 22 листопада 2023 року – Місяць, що зростає в Рибах, 8 і 9 місячні дні. Нейтральний період. Обережніше з будь-якими маніпуляціями цього дня, оскільки після стрижки та фарбування може з’явитися лупа.

23 і 24 листопада 2023 – Місяць, що зростає, в Овні, 10 і 11 місячні дні. Нейтральний період. Стрижка може спровокувати посічені кінчики. Гарні дні для фарбування, тонування.

25 листопада 2023 – Місяць, що зростає, у Тельці, 12 місячний день. Один із найсприятливіших днів місяця. Після стрижки волосся значно покращиться, стане міцнішим, красивішим, здоровішим. Стрижка приверне до вас увагу протилежної статі, зробить сексуальнішим ваш образ.

26 листопада 2023 року – зростаючий Місяць у Тельці, 13 місячний день. Нейтральний день. Сприятливий день для стрижки, але від фарбування волосся краще відмовитися. Не слід довіряти своє волосся цього дня новому або випадковому майстру.

27 листопада 2023 року – Повний місяць у Близнюках. 14 і 15 місячні дні. Сприятливий час. Можна проводити будь-які маніпуляції з волоссям, особливо після полудня. Волосся схильне до завивання, тому вибирайте легкі завивки.

28, 29 і 30 листопада 2023 року – Місяць, що спадає, у Близнюках із переходом у знак Рака. Нейтральний період. Зі стрижкою в такі дні слід бути обережнішим, а фарбувати волосся краще в темні кольори.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ