АКТУАЛЬНО

Камала Гарріс засудила ситуацію в Газі на зустрічі з Нетаньяху

Віце-президент США Камала Гарріс провела важливу зустріч з прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньяху, під час якої обговорювала поточну ситуацію в секторі Газа.

Гарріс висловила свою «серйозну стурбованість» з приводу гуманітарної кризи в регіоні та закликала до негайного припинення вогню між Ізраїлем і ХАМАС.

Потенційна кандидатка в президенти пообіцяла «не мовчати» про страждання в секторі Газа, висловила свою «серйозну стурбованість» прем’єру Ізраїлю і закликала його укласти угоду про припинення вогню з ХАМАС, передає CNN.

«Ізраїль має право захищати себе, і те, як він це робить, має значення. Те, що сталося в Газі за останні дев’ять місяців, є руйнівним. Ми не можемо дозволити собі стати байдужими до страждань, і я не буду мовчати. Як я щойно сказала прем’єр-міністру Нетаньяху, настав час укласти цю угоду. Тож усім, хто закликав до припинення вогню, і всім, хто жадає миру, я вас бачу і чую», – заявила Гарріс після зустрічі.

Нагадаємо, напередодні більшість демократів проігнорували виступ Нетаньяху в Конгресі, а Пелосі відкрито його розкритикувала.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ