АКТУАЛЬНО

Джастін Тімберлейк та Джессіка Біл в першому виході на публіку після скандалу

Американський співак і актор Джастін Тімберлейк разом зі своєю дружиною, актрисою Джессікою Біл, з’явилися на публіці вперше після виходу мемуарів Брітні Спірс, колишньої дівчини Тімберлейка. Зіркова пара показала єдність і радість на прем’єрі мультфільму “Троллі. Група в зборі”, де Джастін озвучує одного з персонажів.

Підтримуючи чоловіка, Джессіка підтвердила, що їхні відносини стабільні та щасливі, посміхаючись і тримаючись за руки під час фотосесії. Для заходу Джастін обрав стильний образ від Chanel, де чорні штани, футболка та вкорочений піджак складали елегантний наряд. Джессіка також виглядала захопливо, вибравши чорну шовкову блузу, міні-спідницю та інші стильні деталі.

Ця громадська поява пари на події слугує своєрідною заявою про те, що їхні відносини невразливі. Раніше тішили слухи про труднощі у їхньому шлюбі, зокрема через зраду Тімберлейка в 2019 році. Останнім часом пара знову опинилася в центрі уваги через викриття Брітні Спірс, яка у своїх мемуарах заявила про аборт, вчинений під час її стосунків з Джастіном.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ