АКТУАЛЬНО

Критика британців щодо свіжої різдвяної листівки короля Чарльза III та його дружини

Різдвяна листівка, створена королевою Каміллою та королем Чарльзом III в Тронному залі Букінгемського палацу, викликала негативні відгуки серед прихильників королівської родини.

Багато з них висловлюють думку, що образ монарха та його дружини на листівці виглядає занадто фантастично, і фотографія не вписується у контекст модернізації монархії, який обіцяв Чарльз III. Порівнюючи цю листівку із попередніми, що містили більш традиційні зображення принца Чарльза та герцогині Камілли, а також із різдвяною листівкою принца та принцеси Уельських, багато виразили перевагу традиційній естетиці.

Тим не менше, експерти вбачають вибір такого урочистого зображення як спробу Чарльза III продемонструвати свою впертість у залишенні на престолі, ігноруючи протести активістів руху “Not my King”.

Цікаво, що й попередні різдвяні листівки, оприлюднені Чарльзом та Каміллою в попередні роки, також викликали неприязнь підданих. Їх часом називали “Володарями світу”, іноді у коментарях згадували ім’я покійної принцеси Діани, намагаючись висловити те, що Камілла ніколи не може замінити для них леді Ді.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ