АКТУАЛЬНО

Літній Сезон у КНДР: відкриття пляжу поруч із резиденцією Кім Чен Іна для туристів

Голова Державної ради Північної Кореї, Кім Чен Ін, вказав на необхідність прискорення будівництва пляжного курорту у Вонсан-Калма, призначеного для іноземних туристів. Планується завершити розкішний атракціон до наступного курортного сезону, який відзначається аквапарком, готелями та аеродромом. Роботи над проєктом були тимчасово зупинені через пандемію коронавірусу, але зараз очікується, що їх вдасться завершити протягом декількох місяців.

Міжнародні туристи, зокрема закордонні, матимуть можливість відвідати цей курорт, якщо міністерство закордонних справ не встановить обмежень. Експерт із Північної Кореї, Майкл Медден, вважає, що після завершення проєкту північнокорейські туристичні компанії пропонуватимуть спеціалізовані тури до пляжів країни.

Щодо безпеки поїздок в Північну Корею, відзначається, що деякі туристи зазнали труднощів, але компанія Lupine Travel надає позитивний погляд, вказуючи, що Вонсан є спокійнішим місцем порівняно з Пхеньяном. Тут туристи мають більше можливостей для взаємодії з місцевими жителями, роблячи відвідування країни-ізгоя цікавим для подорожуючих.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ