АКТУАЛЬНО

Масований повітряний удар на РФ: безпілотники атакували порт і нафтобазу Новоросійська

Місцеві мешканці Новоросійська зафіксували 33 безпілотники та понад 35 вибухів під час масованої повітряної атаки на місто сьогодні. Про це повідомив російський опозиційний ресурс ASTRA. О 5:20 вибухи ще тривають.

Раніше, о 4:12, губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв повідомив, що “київський режим безуспішно спробував атакувати цивільні об’єкти на території Новоросійська”.

За його словами, російська ППО знищила понад 10 безпілотників. Внаслідок їх падіння виникли локальні загоряння, які зараз ліквідуються. Попередньо ніхто не постраждав.

ASTRA, посилаючись на російські телеграм-канали, також повідомляє про нальоти на місто біля порту. Місцеві мешканці вночі також повідомляли про атаку на місцевий порт та нафтобазу. Порт був знеструмлений після удару дронів. Російські джерела також повідомляли про нальот на залізничну станцію.

У Новоросійську, після атаки, громадський транспорт призупинено, заняття у навчальних закладах скасовано, деякі вулиці перекрито. Місцева влада закликає населення залишатися вдома, причина атаки не вказується.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ