АКТУАЛЬНО

«Маю повне право це робити» – Трамп про втручання у вибори 2020 року

Колишній президент США Дональд Трамп, який знову балотується на посаду очільника Білого дому від Республіканської партії, нещодавно заявив, що він мав «повне право» втручатися у президентські вибори 2020 року. Трамп висловився про це в інтерв’ю Fox News, підкреслюючи, що його рейтинги зростають, попри звинувачення у втручанні.

«Це таке божевілля, що мої рейтинги зростають. Хто таке чув – вас звинувачують у втручанні в президентські вибори, де ви маєте повне право це робити – вас звинувачують, і ваші рейтинги зростають», – зазначив Трамп.

Ці коментарі прозвучали на фоні нових звинувачень, які спеціальний радник Джек Сміт висунув проти Трампа. У рамках розслідування ймовірних спроб колишнього президента та його союзників скасувати результати виборів 2020 року було подано новий обвинувальний акт. Хоча початкові чотири звинувачення залишаються в силі, акцент в обвинувальному акті зміщується на роль Трампа як політичного кандидата, що прагне переобрання, а не як чинного президента.

Зазначається, що Дональд Трамп активно намагається утримати увагу ЗМІ на собі. Під час Національного з’їзду Демократичної партії, що відбувся з 19 по 22 серпня, він організовував власні заходи по всій країні, щоб відвернути увагу від Камали Гарріс, кандидата від демократів.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ