АКТУАЛЬНО

Медведєв загрожує обстрілом у центрі Києва через візит прем’єра Британії Ріші Сунака

Екс-президент Росії та заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв висловив загрози обстрілу у центрі Києва у зв’язку з візитом прем’єра Британії Ріші Сунака до України. Медведєв назвав британців “одвічними нахабними ворогами” і висловив погрози щодо можливості війни.

На своєму каналі в Telegram Медведєв висловив застереження, що прем’єр-міністра Британії Ріші Сунаку можуть атакувати касетними снарядами в центрі Києва. У той же час він висловив здивування, як би Західна громадськість відреагувала, якщо б британська делегація потрапила під обстріл українського центру, аналогічно до того, як це сталося з Бєлгородом у Росії.

Також, Медведєв визначив умови, за яких Росія оголосить війну Великій Британії, а саме – розташування її військового контингенту на території України.

Ці загрози прийшли відразу після візиту Ріші Сунака до України, де планується підписання британсько-української угоди про співробітництво в галузі безпеки, обмін розвідувальними даними, кібербезпеку та військову підготовку. Велика Британія також надасть Україні значну військову допомогу у 2024-2025 роках.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ