АКТУАЛЬНО

Міністерство оборони додало функцію перевірки статусу бронювання в «Резерв+»

У мобільному додатку “Резерв+” тепер можна переглядати статус бронювання від мобілізації. Міністерство оборони внесло вже 340 тисяч записів до реєстру “Оберіг”. Про це повідомила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко на своїй сторінці у Facebook.

Ініціатива створення такого додатку є результатом роботи цифрової команди Міністерства оборони. Головна мета – забезпечити актуальну інформацію про бронювання в електронних військово-облікових документах. Раніше це не вдавалося через ручне введення даних та різні помилки, що могли займати кілька тижнів або навіть місяців.

Щоб переглянути статус бронювання в “Резерв+”, потрібно:

  1. Натиснути на кнопку з трьома крапками справа від документа.
  2. Вибрати “оновити документ”.
  3. Після цього буде відображено актуальний статус.

Якщо бронювання було здійснено лише на папері, статус “Заброньовано” з’явиться в додатку. Якщо бронювання ще триває, але в додатку це не відображається, новий термін буде показано в “Резерв+”.

Зараз деякі накази про бронювання не можуть бути оцифровані через відсутність інформації, що ідентифікує конкретну особу. Міністерство оборони активно працює над алгоритмом, щоб усі заброньовані громадяни могли переглянути актуальний статус в “Резерв+”.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ