АКТУАЛЬНО

Найвіддаленіша робота: шукають поштмейстерів для острова в Антарктиді

Британський фонд антарктичної спадщини (UKAHT) розшукує інтригуючих кандидатів для роботи в найвіддаленішому поштовому відділенні світу, розташованому на острові в Порт-Локрої, Антарктида. За звітом британського видання The Sun, ця найвіддаленіша робота на планеті стала доступною, але вимагатиме від обранців великої витримки та здатності впоратися з найекзотичнішими умовами.

Будівля пошти, розташована на острові, меншому за футбольне поле і оточеній пінгвінами, вже відзначила своє 80-річчя та перетворилася на музей. Однак жити та працювати там — це справжній виклик. З відсутністю інтернету, зв’язку та водопроводу, а також відсутністю звичайного туалету, кандидатам слід бути готовими до складних умов життя.

Пошук поштмейстерів вже розпочався, і для отримання цієї непересічної роботи кандидатам доведеться вирушити в саме серце Антарктиди. Основні обов’язки включають підрахунок пінгвінів та догляд за ними, а також обслуговування поштового відділення та сувенірної крамниці. У звіті зазначається, що кандидати також відповідатимуть за обробку понад 80 000 листів від туристів протягом сезону.

Жити на острові протягом п’яти місяців виявиться викликом, оскільки крім звичайних труднощів пов’язаних із складними умовами життя, співробітникам доведеться впоратися із відсутністю зв’язку та інтернету. Однак для бажаючих пройти це непересічне випробування винагорода складатиме від 1 260 до 1 800 фунтів стерлінгів.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ