АКТУАЛЬНО

Несподівана зустріч Андре Тана і Періс Гілтон: розмова про сім’ю і вітання з народженням дитини

Український дизайнер та модельєр Андре Тан нещодавно став учасником несподіваної зустрічі з американською світською левицею, Періс Гілтон, вперше за останні 12 років. Зустріч відбулася на одному з закритих заходів, де вони випадково перетнули свої шляхи.

Дизайнер поділився емоціями з цієї несподіваної зустрічі у своєму ролику, розкривши, що їхнє перше знайомство відбулося 12 років тому, коли Періс Гілтон виступала на одному з показів Андре Тана в Україні та стала його музою. Цей візит знаменитості в Україну залишив невимірне враження на дизайнера.

“12 років тому Періс Гілтон, тоді відома як тусовщиця та королева вечірок, стала для мене музою і закрила мій показ весняно-літньої колекції лінії Andre Tan під назвою ‘Джунглі в офісі’. Цей візит блондинки на мільйон — одна з найяскравіших і водночас найстресовіших подій у моєму житті”, – зізнався Андре.

Несподівано, після 12 років, їм пощастило знову зіткнутися один з одним на закритому заході, де Періс Гілтон виступала за діджейським пультом. Дизайнер вражений тим, як обидва вони змінилися за цей час і як приємно було згадати минулі події, обговорити тацювальні новини і цікавитися справами одне одного.

“Якби хтось сказав тоді, що я буду з Періс Гілтон через стільки років обговорювати сім’ю і вітати її з народженням другої дитини, я б не повірив, адже тоді вона не створювала враження сімейної людини, та й я жив іншим”, – розповів Андре Тан.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ