АКТУАЛЬНО

Андрій Шевченко: кандидатура українського фахівця розглядається на посаду головного тренера Мілана

Італійський футбольний клуб Мілан розглядає можливість призначення Андрія Шевченка на посаду виконувача обов’язків головного тренера, повідомив італійський інсайдер Ніколо Скіра у соціальній мережі Twitter.

За отриманою інформацією, кандидатура 47-річного українського фахівця була запропонована через посередників, але поки не повністю переконала керівництво Мілана. Зазначається, що вирішення щодо нового тренера може бути пов’язане зі становищем поточного головного тренера Стефано Піолі, особливо якщо команда не вийде до раунду плейоф Ліги чемпіонів.

Андрій Шевченко, колишній український футбольний нападник і легенда AC Мілан, останнім часом працював тренером італійського клубу Дженоа. Проте, за його керівництва команді вдалося здобути лише одну перемогу в 11 матчах.

Зараз Мілан посідає третє місце у турнірній таблиці Серії А, набравши 26 очок за 13 турів. При цьому, невдача у Лізі чемпіонів може стати причиною можливого звільнення Стефано Піолі. Команда знаходиться на останньому місці у своєму квартеті і має 5 очок перед заключним туром групового етапу.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ