АКТУАЛЬНО

Нові українські безпілотники атакують російські міста

У ніч проти 26 листопада Росія стала свідком атак безпілотників, які, за словами російських представників, були відправлені з боку України. Хоча росіяни підтверджують факт атаки, їм поки що невідомо, з якими саме безпілотниками вони мають справу.

За версією російського телеграм-каналу Mash, однією з можливих версій є те, що Збройні Сили України атакували місто Тула дронами, схожими на відомий російський “Герань”. Спеціалісти зараз вивчають ці безпілотники, але вже відомо, що вони не мають жодного спільного з російськими UJ-22 та “Бобрами”.

Міністерство оборони Росії охарактеризувало безпілотники, що атакували Москву та інші області, як “літальний апарат літакового типу”. Проте, конкретний тип та походження залишаються предметом вивчення.

Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації, зреагував на інформацію у своєму телеграм-каналі, написавши “Army of drones” (“Армія дронів”), залишаючи багато питань без відповіді.

Атака українських безпілотників створює паніку серед росіян та підкреслює різноманітність застосування новітніх технологій у військових діях. Реакція Росії на цей інцидент і подальший розвиток подій залишаються невизначеними.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ