АКТУАЛЬНО

Обстріл енергетики Кривого Рогу був одним із найбільш масованих за рік — Укренерго

3 лютого сталася значуща атака на енергетичні об’єкти у місті Кривий Ріг, яка увійшла в історію як одна з найбільш масованих за весь рік. Представники енергетичної компанії повідомили, що це вже третя атака на енергетичну інфраструктуру міста за останній тиждень, яку провели окупанти. Однак саме дронова атака 3 лютого виявилася найбільш масованою за весь рік для енергетичної системи країни в цілому.

Атака була спрямована на високовольтні енергетичні об’єкти, що призвело до відключення від електропостачання, тепла та водопостачання тисяч абонентів у Кривому Розі та його околицях. Енергетичні спеціалісти повідомили, що відновлювальні роботи були надзвичайно складними через знижену надійність живлення пошкоджених енерговузлів. Ремонтним бригадам довелося протягом дня двічі відновлювати електроспоживання для мешканців регіону.

Представники компанії зазначили, що в даний момент тривають роботи як на магістральних, так і на розподільчих мережах. Однак, не зважаючи на труднощі, енергопостачання вже частково відновлено. Укренерго додає, що ці відключення стали першими після повітряних атак з початку опалювального сезону.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ