АКТУАЛЬНО

Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв’язок України і теракту під Москвою

Частина інсайдерів Кремля вважає, що Україна не причетна до теракту у “Крокус Сіті холі” під Москвою, хоча російський диктатор Володимир Путін продовжує висувати обвинувачення. Інформація про це надійшла від чотирьох джерел, близьких до Кремля. Вони стверджують, що наради визнали відсутність доказів зв’язку з Україною у цій трагедії, проте Путін намагається маніпулювати ситуацією для мобілізації громадян проти сусідньої держави.

Згідно із відомостями, спростовання участі України у теракті викликало шок у Кремлі, оскільки російські служби безпеки не зуміли запобігти цьому нападу. За даними видання Bloomberg, більшість представників політичної та бізнес-еліти Росії не вірить в вину України у цьому інциденті.

У п’ятницю, 22 березня, у невідомих нападників увірвалися до “Крокус Сіті холу”, де відбувався концерт, і розпочали стрілянину, внаслідок чого загинуло понад 100 осіб, а багато інших отримали поранення.

Володимир Путін кілька разів звинувачував Україну у причетності до теракту, стверджуючи, що організатори намагалися перетнути кордон. Навіть сам президент Білорусі Олександр Лукашенко відкинув ці обвинувачення, вказавши, що нападники прямували до Брянська.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ