АКТУАЛЬНО

Philip Morris International увосьме визнали одним із кращих роботодавців у світі

Восьмий рік поспіль компанія Philip Morris International (PMI) отримала визнання як один з найкращих роботодавців у світі згідно з дослідженням Top Employers Institute.

Кожного року цей міжнародний інститут проводить оцінку компаній-роботодавців щодо відповідності високим стандартам у сфері управління персоналом.

Оцінка включає шість критеріїв HR та 20 напрямків, включаючи стратегії управління талантами, створення комфортного робочого середовища, ефективність залучення фахівців, розвиток персоналу, підтримку різноманітності та інклюзивності, та забезпечення благополуччя.

“Складні часи виявляють справжніх лідерів, і ми побачили це у наших переможцях 2024 року. Цього року PMI відзначили за їхні здобутки як в компанії, так і на глобальному рівні”, – заявив генеральний директор Top Employers Institute, Девід Плінк.

У 2023 році було сертифіковано понад 2300 компаній у 121 країні світу. Сертифікат Global Top Employer отримали всього 17 міжнародних компаній, серед яких і PMI. У PMI працюють понад 79 тисяч співробітників по всьому світу.

Філії компанії PMI в 31 країні Європи, Близького Сходу, Африки та Азійсько-Тихоокеанського регіону отримали визнання як кращі роботодавці цього року.

“Це визнання є результатом наших стратегічних рішень та інноваційних підходів, спрямованих на підтримку потреб та благополуччя наших співробітників. PMI послідовно виконує свою соціальну відповідальність перед своїми працівниками та є лідером у сфері підтримки персоналу як на міжнародному, так і національному рівнях. Ми пишаємося цим визнанням, оскільки воно свідчить про нашу постійну працю над створенням комфортних умов праці та сприянням благополуччю наших працівників”, – зазначила Емель Мордо, директорка напряму “Люди та культура” у PMI в Україні.

Нагадаємо, що Philip Morris International (PMI) є провідною міжнародною компанією у сфері тютюнового виробництва, яка має на меті створення майбутнього без тютюнового диму. Компанія розвиває свій портфель продуктів далекоглядно за межами тютюнової продукції.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ