АКТУАЛЬНО

Перестановки в Кабміні – прогнози та інсайди

Зберігається наш прогноз стосовно офіційного призначення Матвія Бідного на пост Міністра Мінмолодьспорту. Як ми раніше повідомляли, основною причиною призначення Бідного на посаду є підготовка  Слуг Народу до передвиборчої кампанії у 2025 році. При цьому основна задача Бідного на посту Міністра – поповнення “чорної партійної каси” за рахунок бюджетів виділених на спорт.

Нагадуємо, призначення Матвія Бідного на посаду відбулось за протекції особистого фітнес-тренера Володимира Зеленського Вадима Данільченко, незважаючи на родинні зв’язки з РФ.  В міністерстві Матвій Бідний контролював всі фізкультурні проекти, виймаючи з них виділені бюджетом кошти, забрав під себе всі відкати з будівництва, тримався на посаді завдяки зв’язкам з Андрієм Портновим та Олегом Татаровим.

Щодо перестановок у Мінкульті, за повідомленням наших джерел Ростислав Карандєєв також має позбутись приставки в.о. Міністра.

Карандєєв, або як його називають в ОП  “Олівець”, очолить Мінкульт за багаторічну відданість Офісу та за наїзди на мера Києва Віталія Кличка по лінії “культурної спадщини”.  Крім того, він підім’яв під себе основні заповідники, як-от Лавра і Софія, де постійно погоджує реставраційні роботи за “скромних 10%”. Завдання Карандєєва як міністра – бити по репутації Віталія Кличка, маніпулюючи темою знищення старовинних будівель при тому, що 1500 об’єктів Києва Мінкульт так і не зробив пам’ятками.

За інформацією наших джерел, Мінагро має очолити голова Фонду Держмайна Віталій Коваль. Саме з цією метою Ковалем вчора була подана заява про відставку.

Міністерська посада має достатись Віталію Ковалю за таку якість як “надійність”, що високо оцінили в ОП. Основними задачами Коваля на новому робочому місці, будуть питання “експортних операцій”.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ