АКТУАЛЬНО

Перша авіакомпанія для собак BARK Air здійснила дебютний рейс з Нью-Йорка до Лос-Анджелеса

BARK Air, заснована у квітні 2024 року компанією з виробництва собачих іграшок BARK спільно з чартерною службою, здійснила свій перший політ.

Авіакомпанія заявляє, що вони забезпечують перевезення собак будь-яких порід разом з їхніми власниками “комфортно та стильно”. “Ми тут, щоб зробити революцію у польотах для собак”, – йдеться на вебсайті BARK Air.

Квитки на перший рейс з Нью-Йорка до Лос-Анджелеса розкупили напрочуд швидко. Авіаквитки на червневі рейси теж розкуповуються з великою швидкістю.

Представники BARK Air підкреслили, що на відміну від інших авіаперевізників, для них собаки є пріоритетом, а не просто вантажем або тягарем для екіпажу.

Компанія додала, що створювала концепцію рейсів для собак протягом 10 років і тепер впевнена, що може забезпечити чотирилапим пасажирам належні умови перельоту, де їх ставитимуть на перше місце.

Варто зазначити, що ціни на авіаквитки для собак та їхніх власників не з дешевих. Наприклад, міжнародний рейс в один бік коштує 8000 доларів, а внутрішній рейс у США – 6000 доларів.

Наразі запущено рейси з Нью-Йорка до Лос-Анджелеса та Лондона. У компанії зазначили, що взяли найкраще від першокласного польоту для людей і перенесли це на собак.

Під час польоту персонал BARK Air докладатиме зусиль, щоб зменшити стрес, тривогу та страх у собак. Вони будуть забезпечені їжею, водою та навіть спа-процедурами. Перед польотом екіпаж вивчатиме темперамент та чутливість чотирилапих пасажирів, щоб вибрати для них найкраще місце у літаку.

Собак не триматимуть у клітках або на повідках. Вони зможуть вільно сидіти на кріслах, ліжках або навіть на колінах у своїх власників. Перед польотом їх відведуть у спеціальні місця для туалету, а під час польоту забезпечать спеціальними килимками.

На один рейс може бути до 15 собак з їхніми власниками, але BARK Air продає не більше 10 квитків на один рейс, щоб забезпечити тваринам достатньо простору для вільного пересування. Додаткові квитки можна придбати, якщо собаку супроводжує не один власник, але дітей у літак з собаками не пускають.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ