АКТУАЛЬНО

Перша леді залучила нового партнера для благодійності в Україні

Фундація першої леді України, на чолі з Оленою Зеленською, залучила нового партнера до співпраці – Open Society Foundations, яку очолює відомий громадський діяч Олександр Сорос. Під час зустрічі представники обох фондів підписали меморандум про партнерство, який передбачає благодійний внесок у розмірі 1 млн доларів США.

Олена Зеленська поділилася враженнями від нового партнерства у своєму Instagram, відзначивши, що ця підтримка дозволить масштабувати проєкти фундації. Основний акцент у роботі фонду робиться на соціалізації, відпочинку та поліпшенні ментального здоров’я дітей, зокрема тих, які виховуються у великих прийомних родинах у прифронтових, деокупованих і постраждалих регіонах України.

“За понад рік роботи моя фундація об’єднала навколо допомоги Україні філантропів та меценатів із 25 країн світу. І ми раді, що вдалося залучити нового партнера”, – написала перша леді.

Благодійний внесок в розмірі 1 млн доларів США визначений для розширення та підтримки благодійних ініціатив, спрямованих на допомогу вразливим категоріям дітей. Представники обох фондів висловили надію, що ця співпраця призведе до позитивних змін у житті дітей та їхніх родин.

Важливо відзначити, що Фундація першої леді вже успішно реалізувала численні проєкти із соціальної підтримки, і нове партнерство надасть можливість ще ефективніше впливати на соціальні питання в Україні.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ