АКТУАЛЬНО

Пішов з життя відомий актор і режисер культового серіалу “Беверлі-Гіллз 90210”

Американський актор, співак і режисер Джеймс Даррен, відомий своїми ролями в класичних кінострічках та роботою над культовим серіалом “Беверлі-Гіллз 90210”, пішов з життя у віці 89 років. Про це повідомляє видання CBS News. Даррен помер уві сні в лікарні Лос-Анджелеса 2 вересня 2024 року.

Минулого тижня Джеймса Даррена терміново доставили до медичного закладу для заміни аортального клапана. Проте його стан здоров’я був занадто слабким, і операцію не вдалося провести. “Це стало свого роду ударом. Ми знали, що він нездоровий, але ми не очікували цього”, — прокоментував смерть зірки його син.

Що відомо про Джеймса Даррена

Джеймс Даррен народився у Філадельфії в сім’ї італійських емігрантів. Його кар’єра розпочалася у 16 років, коли він почав займатися акторською майстерністю, а згодом підписав контракт із відомою студією “Columbia Pictures”. Перший серйозний успіх прийшов до нього у 1956 році після дебюту у фільмі “Грухот у доках”. У наступні роки Даррен знімався в популярних фільмах, таких як “Операція “Божевільний бал”, “Брати Ріко”, “Тихуанська історія” та “Прогулянка стрільця”. Особливий успіх йому приніс фільм “Гіджет”, після якого Даррен став кумиром для багатьох підлітків 1960-х років.

Окрім акторської кар’єри, Джеймс Даррен займався режисурою. Він режисирував епізоди популярних серіалів, зокрема “Вокер, техаський рейнджер”, “Беверлі-Гіллз 90210” і “Мелроуз Плейс”. Його внесок у телевізійне мистецтво залишив незабутній слід у серцях мільйонів глядачів по всьому світу.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ