АКТУАЛЬНО

Північна Корея терміново шукає ліки за кордоном для Кім Чен Ина

Північнокорейський лідер Кім Чен Ин наразі переживає серйозні проблеми зі здоров’ям, що стало причиною термінового пошуку медичних препаратів за кордоном. Джерела повідомляють, що високопосадовці Північної Кореї активно займаються пошуком необхідних ліків для Кім Чен Ина, які не вдалося знайти в межах країни.

Про це повідомляє АР.

Кім Чен Ин, який має ознаки високого тиску та діабету з 30 років, останнім часом знову набрав вагу після того, як у 2021 році помітно схуд. За словами представників Національної розвідувальної служби Південної Кореї (NIS), 40-річний диктатор наразі важить близько 140 кг при зрості близько 170 см.

Депутат Лі Сон Кин зазначив, що у Кіма є ознаки високого тиску і діабету, а якщо він не буде дбати про своє здоров’я, то може зіткнутися з серцевими захворюваннями. Ще один депутат, Пак Сон Вон, вказав на те, що проблеми Кіма зі здоров’ям можуть бути пов’язані зі зловживанням алкоголем, палінням та стресом.

Північна Корея є однією з найбільш закритих країн світу, тому отримати точну інформацію про здоров’я Кім Чен Ина дуже складно. Тим не менш, ця тема викликає значний інтерес за межами країни, оскільки Кім офіційно не призначив наступника, який би міг взяти на себе відповідальність за ядерний арсенал у разі його недієздатності.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ