АКТУАЛЬНО

Європа повинна збільшити підтримку для України для стримання Путіна

Європа повинна терміново продемонструвати свою рішучість у підтримці процвітаючої, демократичної та прозахідної України. За словами видання, зброя, зокрема засоби протиповітряної оборони та ракети дальнього радіуса дії, відіграють ключову роль у завданні ударів по російським лініям постачання, тому важливо отримати підтримку Америки для надання нового траншу допомоги.

Ураховуючи виснажені арсенали, нарощування потужностей західних виробників озброєнь вимагає додаткових зусиль. Санкції повинні бути спрямовані на розкол російського режиму та його еліти, а не лише на арсенали.

Також підкреслюється необхідність подвоїти зусилля для захисту України від атак та підриву, які спрямовані на заваду перетворенню її на західну демократію. Зокрема, Європа має обіцяти фінансову підтримку та перспективу вступу до ЄС.

Щодо РФ президента Путіна, то західні країни можуть зробити більше, щоб розчарувати його. Це включає задіяння промислових та фінансових ресурсів, які перевершують російські. Водночас ставляться під сумнів фаталізм, самовдоволення та брак стратегічного бачення в Європі, які можуть перешкоджати ефективним заходам.

Важливо зазначити, що при потенційному тривалому утриманні Путіна при владі, його загроза війною може лише зростати, що вимагає від Європи розглядати протидію як основну довгострокову стратегію для забезпечення власної безпеки.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ