АКТУАЛЬНО

Прем’єр-міністр Великої Британії сьогодні прибуде в Київ

Сьогодні прем’єр-міністр Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, Ріші Сунак, прибуде до Києва з історичним візитом, який свідчить про новий етап співпраці між двома країнами.

Головним аспектом візиту є очікуване підписання важливої угоди з безпеки з президентом України Володимиром Зеленським, що підкреслить зобов’язання до взаємної безпеки та оборонної співпраці.

За інформацією британського телеканалу Sky News, очікується, що Сунак оголосить про комплексний пакет військової допомоги, що включатиме гарантії безпеки та гуманітарну допомогу.

Угода з безпеки передбачатиме зобов’язання Великої Британії обмінюватися розвідувальними даними, підвищувати кібербезпеку, надавати медичну та військову підготовку, а також співпрацю в галузі оборони.

Сунак підтвердив, що Велика Британія лишається невідступною в своєму підтримці України, надаючи нові гарантії та передаючи передові безпілотники. Він підкреслив історичний характер угоди, яка забезпечить довгострокові гарантії безпеки України.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ