АКТУАЛЬНО

Реперка alyona alyona скасувала концерти через проблеми зі здоров’ям

Відомій українській реперці alyona alyona довелося зробити сумну заяву для своїх шанувальників. Артистка оголосила про скасування своїх гастролей у Європі через проблеми зі здоров’ям.

На своїй сторінці в Instagram alyona alyona поділилася новиною, що їй не вдалося провести плановані концерти. Вона пояснила, що завжди віддає себе на повну під час виступів, прагнучи забезпечити найкращий шоу для своїх фанатів. Однак нині вона не в змозі це зробити.

“На кожному своєму концерті я прагну віддати всю свою енергію, аби кожен з вас отримав цілий спектр емоцій. Крутий концерт — це сукупність багатьох важливих факторів та процес підготовки. Та інколи трапляються ситуації, які роблять неможливими провести це дійство таким, яким я б хотіла, щоб воно було,” – зазначила alyona alyona.

Артистка не уточнила деталі свого захворювання, але підкреслила, що здоров’я наразі не дозволяє їй виступати. Вона також висловила сподівання, що попереду її шанувальників чекають нові і цікаві події.

“Через ряд певних обставин зі здоров‘ям, які стали на шляху нашої з вами зустрічі у європейських містах, я вимушена повідомити, що наразі ці концерти скасовані. Іноді в житті складається все не так, як ми того хочемо. Проте таким чином доля завжди дає нам знак, що попереду на нас чекає щось велике і класне,” – додала співачка.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ