АКТУАЛЬНО

Результат атаки дронів по російському аеродрому в Єйську

5 квітня стали свідками атаки українських безпілотників на аеродром у Єйську, Краснодарському краї. Посилаючись на джерела у Головному управлінні розвідки, у результаті цієї атаки постраждали сім російських літаків. Зазначається, що серед пошкоджених літаків були чотири багатоцільові винищувачі Су-30СМ, два військово-транспортні літаки та літак-амфібія БЕ-200. Крім цього, була також знищена дизельна підстанція аеропорту.

Слід згадати, що вночі 5 квітня, за неофіційною інформацією, Служба безпеки України спільно зі Збройними силами України здійснили подібну атаку на аеродром Морозовськ у Ростовській області. Засоби масової інформації в Росії повідомили про масовану атаку дронів на аеродром, а губернатор Василь Голубєв зазначив про знищення близько 40 повітряних цілей ЗСУ та пошкодження електропідстанції.

В загальному, у ніч на 5 квітня були піддані атакам аеродроми в Ростовській, Саратовській областях і Краснодарському краї.

У нічній атакі 6 квітня ворог обрав ціллю промисловість, агропромисловість та енергетику. На Херсонщині було зафіксовано влучання у сільськогосподарські підприємства.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ